Animaties  |  Geleide bezoeken  |  Vormingen  |  Trektochten  |  Projecten


Trektochten: eenvoudig plezier te voet
Je bent met een groep vrienden, een klas, een vereniging en je hebt zin om een wandeling of trektocht te organiseren in een kalme streek, met afstanden die geschikt zijn voor jouw groep?

Onze vzw organiseert op aanvraag trektochten van 1 à 2 dagen in België (vallei van de Amblève, Zoniënwoud, Pays des Collines, Vlaamse Ardennen, vallei van de Lienne, Waals Brabant…) en in de Duitse Eifel om het leven van de ‘slow motion’-kant te bekijken. Begeleiding gebeurt door een natuurgids/begeleider Middelgebergte.

Je wil er langer tussenuit? En verder? Biloba stelt tochten voor van 5 à 6 dagen (5 à 6 uur stappen per dag) in middel- en hooggebergte (Franse Alpen). Enkele voorbeelden uit het aanbod volgen hieronder. Waar wij op staan : ieder z’n eigen ritme, onze tochten zijn geen competities.

Contacteer ons voor periodes en prijzen!


» Programma in de Franse AlpenEnkele voorbeelden:
Tour du Beaufortain, Tour du Pays d’Allevard, Oisans Sud, Autour des Glaciers de la Vanoise, Tour du Mont Blanc, Tour du Haut-Jura, Tour du Queyras, Traversée du Vercors, Traversée de la Chartreuse, Traversée du Massif des Bauges, Leman-Mont Blanc, Vallée de la Clarée-Massif des Cerces…

Tekening: Nicolas Ivens   
© Design by Olean webdesign